ILMU PENUNDUK PENGASIH SURRAH YASIN

“Innama amruhu izaa aradasyay-an an yaquula lahu kun fayakuun”

Banyak lagi kelebihannya ayat tersebut ia boleh dijadikan sebagai pengasih, menundukkan meminta hutang daripada seseorang, ingin meminjam wang jika dalam kesusahan. Dan sebagainya.

Ini salah satu contoh bagaimana mempergunakan ayat tersebut diatas jika anak anda atau isteri/suami anda degil / keras kepala tidak mahu dengar kata maka sebaiknya kita lakukan upaya ilahiyah sebagai berikut :

1. Setelah selesai anda mendirikan setiap solat (sembahyang 5 waktu) bacalah ayat diatas sebanyak 7 kali.

2. Lakukan sebanyak 7 hari setiap waktu sholat berturut-turut anda boleh mulainya dari mana-mana waktu sembahyang yang anda mahukan. Dengan catatan tidak boleh tingal sholat sewaktupun dalam 7 hari.

3. Setelah selesai 7 hari tersebut anda bacalah pula ayat diatas sebanyak 7 kali
kemudian anda tiupkan pada yang dihajati (isteri/suami/anak) seboleh-bolehnya
ditiupkan pada arah muka sama ada semasa sedar ataupun tidak sedar dan semasa anda membacanya hendaklah anda niatkan hajat anda terhadapnya ketika samapi pada ayat “kun” (lihat pada kun bertanda hitam yang telah saya merahkan diatas)

4. Kemudian anda ulang lagi membaca ayat lsebanyak 7 kali, selepas sembahyang 5 waktu lagi seperti No 1 dan 2 diatas. Untuk memastikan ianya
menjadi atau terkabul buatlah sebanyak 7 kali pada orang tersebut dan diulangi sebanyak 7 kali.

5. Kadang-kadang dengan sekali buat sudah pun menjadi akan tetapi kadang kala kita perlu buat sebanyak 7 kali untuk memastikan hajat kita di tunaikan.

Iklan

6 comments

 1. salam spiritualis
  Copy dulu gan, g’ buat post kok, tapi buat disimpan az,,,,
  Langsung coba praktekkan
  blog saya

  jawaban kibayu:

  dipersilahkan kepada saudara rahmat. tentu jika ingin mendapat tuah lakukan ijab kabul sebagai ijazah.
  terimaksih atas kunjungannya
  kibayusejati

 2. Bagaimana kalau ketinggalan sholat karena bekerja terlalu lama, tapi sholat yang tertinggal akan di qadha pada sholat berikutnya. Thanks!

 3. Akh ya, saya ingin mengamalkan ayat tsb diatas, tapi saya tidak bisa sholat 5 waktu karena bekerja yang tidak memungkinkan sholat di tempat kerja. Tapi kalau saya mengqadha sholat yang tertinggal, apa kah ayat tsb akan manjur? Thanks untuk jawabannya!
  Wassalam
  Bunga

  jawaban kibayu:

  Syukur alhamdulillah saudariku, setiap doa akan dikabulkan Allah sesuai janjinya.

 4. aslamualaikum ki..sya azizi b. Selamat.sya dr malysia.sya udah brnikah dgn wanita dr jawa barat indonesia.soalnya ki sya punya sangka buruk trhadap isteri. Maksud sya,sya mencurigai isteri sya.nama isteri sya kamsiah bnti asim.pd pandangan ki adakah isteri selingkuh dblakang sya.isteri sya memakai susuk.jika benar dia selingkuh apakah caranya supaya dia dpt berubah.sya sedia menerimanya dan memaafknnya asalkn dia berubah.tlng sya ki

Komentar ditutup.